Ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени от поръчания от Вас продукт, ние ще Ви върнем парите обратно, стига да не са минали повече от 14 календарни дни след неговото получаване.

В случаите, когато плащането е извършено чрез банкова карта, банков трансфер, на каса на EasyPay, PayPal или ePay.bg, парите ще бъдат възстановени oт pc-ita.com, използвайки същата разплащателна система.

В случаите, когато плащането е извършено чрез наложен платеж, парите са директно получени от търговеца и Вие следва да се свържете с него за уточняване на детайлите.

И все пак, продуктите трябва да са в добър търговски вид, без никакви повреди, в оригиналната опаковка и да са в същото състояние, в което сте ги получили.


*** Стоки, които са направени по поръчка, някои специфични продукти или се считат за нетрайни стоки, не са предмет на Политиката за Връщане или Размяна.


Ако желаете да замените продукта със същия поради неизправност, която не е била причинена от Вас, ние ще Ви помогнем в процеса.

Моля, попълнете Формуляра за Връщане, който ще бъде активен след приключването на поръчката в системата (обикновено до 48 часа след получаването ѝ от Вас). Той се намира в раздел “Връщане на стока” в профила Ви.

Търговецът ще бъде уведомен и задължен да предприеме съответните действия веднага след получаване на заявката ви.

pc-ita.com ще следи отблизо Вашия случай във всеки момент.

В случай, че желаете да замените или върнете продукта, но причината не е дефектен продукт или грешка на Търговеца, разходите за връщането се покриват от Вас (Клиента).

В случай, че продуктът е доставен на Вас (Клиента) в дефектно състояние или с допусната грешка (размер, цвят и т.н.), разходите за връщане се покриват от Търговеца.

Възстановяването на платените суми ще се извършва само след като продуктът бъде изпратен обратно на Търговеца и той го е получил и е потвърдил състоянието му. 

*** Запазете проследяващия номер на пратката за справки. 

pc-ita.com ще се увери, че сте напълно удовлетворени, независимо от това какво ще предприемете.